Jonge Jelle

De Jonge Jelle en de Koumelker zijn echte Zweedse blokhutten van 45 m^2 op een prachtig plekje aan het water. Een genot voor de watersporter, visser of rustzoeker.  Op de veranda kun je altijd droog en beschut zitten en in de tuin kan zowel de zon als de schaduw opgezocht worden. Geniet hier van lange zomeravonden bij de warmte van de vuurschaal.  Boten kunnen direct voor het huis aangemeerd worden. De auto kan bij het huis staan en fietsen kunnen onder de overkapping gestald worden om eventueel op te laden.  We hebben de huisjes eenvoudig maar gezellig ingericht voor 4 personen. Alles is gelijkvloers met één slaapkamer met nieuwe hotelbedden en één met een ruime bedstee voor twee personen.  De open keuken is compleet ingericht, maar er paste helaas géén vaatwasser in. Wél 3 soorten koffiezetapparaten, koelkast met vriesvak en een gaskookplaat.  In de bijkeuken staat nog een wasmachine, een combimagnetron en een barbecue.  Er is een Smart TV, kabelzenders en Wifi. De tuinen zijn niet omheind, omdat er vaak 2 gezinnen de huisjes in combinatie huren. Omdat de blokhutten voorzien zijn van vloerverwarming, zijn ze het hele jaar door te huur.  

Leuk weetje: Op het huisje hangt een bord: UK 15 De Jonge Jelle .  Dit was de naam van een oude Urker vissersboot die lange tijd op de ligplaats voor dit huisje heeft gelegen.

Voor langer verblijf buiten het seizoen gelden andere tarieven dan u in de kalender ziet. Neem hiervoor contact met ons op.

Foto's

Geniet van het uitzicht over het water bij een warm vuurtje op de veranda

Boek uw vakantie